Range Rover Alarmsystemen

Uw Range Rover preventief beveiligen tegen autodiefstal? Wij bieden u voor elk type Range Rover geavanceerde alarmsystemen die voldoen aan de SCM gestelde eisen. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend A-merken zoals Cobra en Defa.

 

Heeft mijn Range Rover een alarmsysteem nodig?

Jaarlijks worden er duizenden auto’s gestolen of wordt er enorme schade veroorzaakt tijdens een auto-inbraak. Bij diefstalgevoelige auto’s kan het een vereiste zijn van de verzekeraar een extra alarmsysteem in de auto te laten installeren. Bij het automerk Range Rover is het af-fabriek alarmsysteem voor de verzekeraar vaak niet voldoende. Daarom bieden wij voor vrijwel elke type Range Rover een gecertificeerd alarmsysteem.

 

Welke alarmsystemen zijn er voor Range Rovers?

Er zijn verschillende type alarmsystemen die in uw Range Rover geplaatst kunnen worden. De basis hiervan is een klasse 1 systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat een auto niet gestart kan worden. Uw Range Rover kan hiervoor in aanmerking komen wanneer het een exclusief model betreft of is geïmporteerd vanuit buiten Europa.

 

Voor de meeste uitgebreide beveiliging van uw Range Rover kiest u voor het SCM klasse 3 alarmsysteem. Naast de startonderbreker wordt uw auto voorzien van een sirene die alarmeert zodra de auto ongeoorloofd wordt geopend. Zie hieronder een opsomming van alle elementen:

  • SCM klasse 3 alarm systeem van DEFA of Cobra (in overleg met u)
  • KIWA SCM certificaat klasse 3
  • Coderen in uw Range Rover
  • Uitgebreide uitleg bij aflevering
  • Professionele montage in uw Range Rover
  • 2 Jaar garantie op hardware en levenslange garantie op montage
  • Vanaf €699 inclusief BTW

 

Periodieke keuring Range Rovers alarmsystemen

Naast de montage van alarmsystemen kunt u ook bij ons terecht voor de keuring hiervan. Wij controleren en herstellen waar nodig uw alarmsysteem zodat deze blijft voldoen aan de gestelde SCM eisen. De keuring dient jaarlijks te gebeuren. Hierbij ontvangt u ook een certificaat van de keuring. Range Rovers worden gekeurd vanaf €49 inclusief BTW.

 

Contact opnemen

Heeft u een Range Rover en wilt u meer informatie over de mogelijkheden wat betreft alarmsystemen? Neem gerust telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 079-2073500 of per e-mail: info@fulloption.nl. Maak een afspraak met één van onze specialisten voor uitgebreid advies over de mogelijkheden.

Contact opnemen

The form contains errors