Achteraf Apple Carplay inbouwen

Apple Carplay

 

Een van de meest populaire en meest gebruikte opties in de auto is Apple Carplay. Door jouw iPhone te koppelen aan jouw radio komt Apple Carplay tot leven en heb je een enorme keuze aan Apps die jij kan gebruiken in de auto.

Apple Carplay bestaat al sinds 2014 maar begint nu steeds belangrijker te worden. Zo kan je gebruik maken van Apple Maps, Google Maps, Waze, Sygic, TomTom en in de toekomst mogelijk nog meer navigatie Apps. Door de online verbinding van deze Apps hoef je je kaarten niet up to date te maken en heb je online verkeersinformatie voor de snelste route en eventuele verkeerscontroles. Voor de snelheidsduivels is ook Flitsmeister te gebruiken voor routebegeleiding en het melden van flitsers en andere controles.

Het bedienen van muziek in jouw auto wordt ook super makkelijk gemaakt door gebruik te maken van Spotify, Deezer, Apple Music en ook Tidal heb je altijd jouw favoriete muziek binnen handbereik. Wil je op de hoogste kwaliteit radio luisteren maak dan gebruik van Tunein radio of Radioned voor internet radio.

Sinds de release van IOS 14 zijn er nog meer verbeteringen toegevoegd. Zo komen er nog meer Apps beschikbaar omdat Apple nu ook Parkeer Apps toestaat, routes voor electrische auto's compleet met laadpunten en het bestellen van eten. 

Het uiterlijk heeft ook een update gekregen zo kan je nu kiezen voor diverse achtergronden welke zijn geïnspireerd op die van IOS14 op de iPhone en is Siri kleiner geworden waardoor het minder ruimte inneemt op het originele scherm

Om gebruik te maken van Apple Carplay heb je een radio of navigatie systeem nodig die compatibel is met Apple Carplay. Hiervoor kan je een nieuwe radio plaatsen van Pioneer, Alpine of Kenwood maar niet elke auto is daar geschikt voor.

Wij kunnen voor een aantal auto’s Apple Carplay achteraf inbouwen zodat jouw Apple telefoon optimaal integreert in jouw auto. Wij hebben verschillende mogelijkheden voor Audi, Mercedes, BMW, Mini en Lexus. Deze systemen ondersteunen Wireless Apple Carplay en zijn bedienbaar via de originele knoppen in de auto. Door deze draadloze verbinding wordt het gebruik van Carplay nog makkelijker.

Wil jij weten of jouw auto ook geschikt is voor deze ombouw neem dan snel contact met ons op via het aanvraag formulier of klik op de onderstaande links voor jouw merk.

 

Klik hier voor Apple Carplay voor Audi

Klik hier voor Apple Carplay voor BMW

Klik hier voor Apple Carplay voor Mercedes

Klik hier voor Apple Carplay voor Porsche

Contact opnemen

The form contains errors