Showroom

Het FULL OPTION Experience center in Bleiswijk

Continu in ontwikkeling

Full Option houdt continu de ontwikkelingen op het gebied van automotive opties en accessoires in de gaten. Zo blijven wij altijd scherp en werken wij als één van de eerste inbouwstations met de nieuwste producten.

Deze ontwikkelingen laten wij graag aan jou zien, in onze ruim 600m² grote showroom staan onze producten en een paar leuke auto’s geëtaleerd. Hier kan jij al onze producten zelf komen bekijken en proberen, daarnaast kunnen onze ”optie specialisten” jou een goed en eerlijk advies geven.

Interesse? Kom langs in ons Full Option Experience center te Bleiswijk!

Heb jij interesse in één van onze producten? Maak dan een afspraak met één van onze ”optie specialisten”. Wij nemen graag de tijd om tot een goed advies te komen. Dit kan per telefoon via 079-2073500 of per e-mail via: info@fulloption.nl

Bekijk de showroom beneden in 360 Bekijk de showroom boven in 360

Luisterruimte in een zeecontainer

Op zoek naar beter geluid in jouw auto? Wij hebben de beschikking over een geweldige container met fenomenaal geluid, waar je geluid ervaart zoals het bedoeld is! Middels deze luisterruimte kunnen wij exact achterhalen wat jouw wensen zijn. Vind jij juist detaillering van een speaker belangrijk of toch wat meer vermogen? Wel of geen subwoofer? De container is voorzien van componenten van de merken: Audison, Gladen, Hertz, JL Audio, Morel en Mosconi.

Actieve subwoofer test en de ”TUNE UP” audio upgrade

In de in 1957 geboren Renault Juvaquattre laten wij enkele actieve subwoofers horen in combinatie met een betaalbare “TUNE UP” audio upgrade. Goed geluid hoeft niet altijd duur te zijn, middels deze upgrade kunnen wij verschil tussen standaard en onze upgrade speakers laten horen. De Renault is daarnaast voorzien van een compacte Audison Prima subwoofer, compacte underseat woofers en andere compacte subwoofers.

Multimediasystemen voor auto’s en campers

Wij hebben diverse demomeubels met alle nieuwste Android Auto, Apple CarPlay multimedia- en navigatiesystemen van de merken Alpine, Pioneer en Kenwood. Naast pasklare systemen voor de Mercedes Vito, Viano, Volkswagen Golf en vele andere kunnen wij u ook specifieke camper toestellen voor een Fiat Ducato demonstreren.

Multimedia en Comfort

Maxhaust exhaust booster, Motornavigatie, Omvormers, Milltek en Akrapovic uitlaten etc. etc.

Openingstijden Showroom

  • Maandag: 10:30 - 17:00     (uitsluitend op afspraak)
  • Dinsdag: 8:30 - 17:00     (uitsluitend op afspraak)
  • Woensdag: 8:30 - 17:00     (uitsluitend op afspraak)
  • Donderdag: 8:30 - 17:00     (uitsluitend op afspraak)
  • Vrijdag: 8:30 - 16:30     (uitsluitend op afspraak)
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten

 

 

Contact opnemen

The form contains errors