Onze opties

Alle FULL OPTION opties en diensten

Audio

Ultieme geluidservaring


Audio upgrades

Tegenwoordig zijn bijna alle auto’s voorzien van een audiosysteem, maar geluid is heel persoonlijk en dus voor iedereen anders. Bij Full Option kan jij terecht voor het beste geluid voor ieder budget.

Meer informatie

Speaker upgrades

Soms mist het geluid in jouw auto net dat beetje extra en kan het vervangen van de speakers vaak uitkomst bieden. Het upgraden van de speakers geeft snel een hoorbare verbetering en de investering is minimaal.

Meer informatie

Subwoofers

Klinkt jouw audioset in jouw auto best aardig maar mis je nog net even die “WOW” factor. Hoe goed of hoe duur jouw speakerset ook is, deze zal altijd een beperking hebben als het om lage tonen gaat. Een speaker kan simpelweg geen lage tonen weer geven.

Meer informatie

Beveiliging

Wil jij houden wat je dierbaar is?


Alarmsystemen

Statistieken laten zien dat alarmsystemen een preventieve werking hebben tegen autocriminaliteit. Wij bouwen geavanceerde en gebruiksvriendelijke alarmsystemen (track & trace) in, die voldoen aan door SCM gestelde eisen.

Meer informatie

Voertuigvolgsystemen

Een voertuig volgsysteem wordt ook wel VVS(+) of track and trace genoemd en was vroeger bekend als SCM klasse 4 of 5. Dit systeem dient altijd gecombineerd te worden met een SCM goedgekeurd  SCM Klasse 1 systeem.

Meer informatie

Peilzenders

De nieuwste ontwikkeling op beveiligingsgebied zijn peilzenders. Een peilzender is een terugvindsysteem met dekking in heel Europa. Deze supercompacte nieuwe manier van beveiligen werkt met een interne accu en heeft een levensduur van minimaal 5 jaar.

Meer informatie

Camera's en PDC

Parkeren was nog nooit zo makkelijk!


Achteruitrijcamera’s

Het parkeren van de auto is niet altijd even makkelijk. U heeft niet altijd goed zicht achter of voor de auto. Het laten inbouwen van een achteruitrijcamera biedt uitkomst. Met een achteruitrijcamera heeft u veel meer controle over wat er allemaal rondom de auto gebeurt.

Meer informatie

Dashcams

Een dashcam is een camera die op de voorruit van uw auto wordt gemonteerd en neemt alles op wat je als bestuurder ziet. Voor de fun, om die mooie rit nog eens terug te kijken of voor de minder leuke momenten van auto rijden.

Meer informatie

Parkeersensoren

Het parkeren van een auto is niet altijd even makkelijk. Net dat lage paaltje welke je in de spiegels niet kunt zien. Een ongeluk zit dus in een klein hoekje, maar als u parkeersensoren van Full Option laat inbouwen is dat verleden tijd.

Meer informatie

Multimedia

Apple Carplay of Android Auto geen probleem!


Radio/multimedia systemen

Een multimedia headunit zorgt voor een stuk comfort en gemak in de auto. Naast het toevoegen van nieuwe functies in de auto wordt ook het geluid nog een stuk beter door de hoogwaardige versterker componenten in onze multimedia headunits. 

Meer informatie

Rear entertainment

Lange autoritten hoeven niet saai te zijn, zeker niet met één van onze rear entertainment systemen. Netflix, Ziggo GO, Disney+ of gewoon even internetten wij zijn er voor je! Op het gebied van auto multimedia hebben wij talloze pasklare en maatwerk systemen.

Meer informatie

Fulloption Media-Box

Heb je Apple Carplay in de auto maar kan je geen Youtube, Netflix, Ziggo go of KPN tv kijken? Dan hebben wij voor jouw onze Fulloption Media-Box waarmee je alle apps uit de playstore kan downloaden.

Meer informatie

Navigatie

Altijd de snelste route naar Rome!


Navigatiesystemen

Tegenwoordig zijn veel auto’s al voorzien van een navigatiesysteem, maar dit is niet altijd het meest uitgebreide systeem, of werkt deze erg omslachtig. Wij leveren en monteren de meest geavanceerde systemen van Alpine, Pioneer en Kenwood.

Meer informatie

OEM Look navigatie

Wel de voordelen maar niet de nadelen? Wat als je de originele looks van de auto kunt behouden maar de functionaliteit en het gebruik kan upgraden? Dat kan met OEM Look navigatie

Meer informatie

Portable- en Motornavigatie

Ook voor wie op zoek is naar een portable navigatiesysteem voor in de auto of op de motor kan bij ons terecht. Wij leveren de geavanceerde en tevens ook betaalbare systemen van TomTom. Bovendien kunnen wij deze navigatiesystemen vakkundig inbouwen.

Meer informatie

Navigatie diefstalschade

Alsof het er nooit is geweest!


VAG Schadeherstel

Wij herstellen jouw auto volledig volgens de eisen van de fabrikant. Tijdens het herstellen van de schade gebruiken wij uitsluitend originele bekabeling en onderdelen. Lees hier meer over VAG schadeherstel.

Meer informatie

BMW Schadeherstel

Steeds meer BMW eigenaren worden slachtoffer van diefstal van het complete I-Drive navigatiesysteem, met veel schade tot gevolg. Wij zijn specialist in het herstellen van deze BMW schade’s.

Meer informatie

Mercedes Schadeherstel

Helaas zijn de Mercedes Becker Map Pilot navigatiesystemen zeer diefstalgevoelig. Wij kunnen deze systemen veelal uit voorraad leveren en opnieuw in uw Mercedes monteren.

Meer informatie

Performance

Maximale rijbeleving!


Maxhaust exhaust booster

Laat jouw auto klinken als een sportwagen of grommende v8 met een soundbooster van Maxhaust. Het versterkte uitlaat geluid, volume en klank, kan volledig naar eigen smaak geregeld worden via de gratis app op jouw smartphone.

Meer informatie

Uitlaatsystemen

Wij bieden een breed assortiment van uitlaatsystemen en einddempers aan om de prestaties te verbeteren en jouw auto beter te laten klinken. Bovendien zijn alle uitlaten welke wij leveren aanzienlijk lichter dan een originele uitlaat waardoor deze voor een mooie gewichtsbesparing zorgt.

Meer informatie

DTE Chiptuning

Meer vermogen, meer koppel en een betere gas response, dat wil toch iedereen? Hiervoor werken wij samen met DTE Chiptuning. DTE is de grootste software tuner van Europa. Deze tuner uit Duitsland heeft alles in eigen beheer vanaf ontwikkeling, testen en productie voor een optimaal resultaat.

Meer informatie

Radardetectie en laser bescherming

een gewaarschuwd mens telt voor twee


Stinger radardetectie

Stinger staat al jaren bekend als een zeer betrouwbare leverancier van systemen voor flitsbescherming. De geavanceerde Stinger techniek zorgt ervoor dat je veel relaxter de weg op gaat. Je hoeft niet meer continu om je heen te kijken of er flitsers in de buurt zijn.

Meer informatie

Target Blu Eye

De Target Blu Eye is een compact systeem wat je op de hoogte brengt van de aanwezigheid van overheids hulpdiensten. Hierdoor kan je altijd op tijd uitwijken voor een ambulance, brandweer of een politie auto.

Meer informatie

Lasertrack Flare

Steeds vaker wordt de lasergun door de politie ingezet bij snelheidscontroles, deze is namelijk veel mobieler en sneller in te zetten als de traject controles, mobiele radarcontroles en flitsers. Nu kan jij je beschermen tegen deze Laser controles.

Meer informatie

Apple Carplay en Android Auto

Optimale integratie van jouw telefoon!


Apple Carplay voor Audi

Integreer jou iPhone of Android telefoon in jouw auto met Apple Carplay of Android Auto. Geniet van optimaal gebruiksgemak via jouw originele Audi display.

Meer informatie

Apple Carplay voor BMW

Gebruik jouw favoriete iPhone en Android Apps op het originele BMW display met Apple Carplay of Android auto.

Meer informatie

Apple Carplay voor Mercedes

Geniet van een optimale telefoon integratie met Apple Carplay en Android Auto via de originele Mercedes bediening.

Meer informatie

Porsche PCM 4 met Apple Carplay

Apple Carplay voor Porsche

Apple Carplay of Android Auto voor jouw Porsche! Volledig met originele bediening en een optimale integratie van jouw smartphone

Meer informatie

Apple Carplay voor Volkswagen

Apple Carplay of Android Auto voor jouw Volkswagen! Volledig met originele bediening en een optimale integratie van jouw smartphone

Meer informatie