Achteruitrijcamera laten inbouwen

Een achteruitrijcamera

Het parkeren van de auto is niet altijd even makkelijk. U heeft niet altijd goed zicht achter of voor de auto, een achteruitrijcamera laten inbouwen biedt uitkomst. Met een achteruitrijcamera heeft u veel meer controle over wat er allemaal rondom de auto gebeurt.

Dankzij ons uitgebreide assortiment achteruitrijcamera’s wordt het voor u een stuk eenvoudiger om de auto te parkeren of om een aanhanger aan te koppelen. Wij leveren en installeren verschillende camerasystemen voor vrijwel alle auto’s.

 

Achteruitrijcamera’s op bestaand beeldscherm

Wanneer u een al een bestaand beeldscherm of navigatiesysteem in uw auto heeft kunnen wij in veel gevallen een camera monteren. Wij leveren een speciale interface waar een camera op aangesloten kan worden. Zo hoeft u geen apart beeldscherm te laten monteren en ziet alles er net uit als origineel en werkt deze simpelweg op af fabriek navigatie- multimediasysteem.

 

Achteruitrijcamera’s specifiek voor bedrijfswagens

Een bedrijfswagen is meestal een heel stuk groter dan een gemiddelde personenauto. Vaak zijn deze bedrijfswagens aan de achterzijde helemaal dicht en is het zicht naar achteren zeer beperkt. Voor bedrijfswagens monteren wij speciale camera’s met een grote kijkhoek en voldoende zicht achter de auto.

 

 

Producten & kosten achteruitrijcamera inbouwen:

Achteruitrijcamera op een bestaand beeldscherm

Een achteruitrijcamera op het originele beeldscherm van uw auto is afhankelijk van het merk en type auto. Wij kunnen al een camerasysteem leveren en inbouwen vanaf € 800,-

 

Achteruitrijcamera specifiek voor bedrijfswagens

Een camera welke specifiek voor uw bedrijfswagen is gemaakt is afhankelijk van het merk en type auto. Wij kunnen al een camerasysteem leveren en inbouwen vanaf € 850,-*.


Bovenstaande prijzen zijn indicatief en gebaseerd op auto’s met een universele camera input. Afhankelijk van het bestaande scherm en navigatiesysteem kan er nog een meerprijs zijn voor een camera interface. Om een exacte berekening te kunnen maken voor het laten inbouwen van een achteruitrijcamera hebben wij het kenteken en chassisnummer van jouw auto nodig en het radio/navigatie systeem.

 

Contact opnemen

The form contains errors