Target Blu Eye

Wat is een Target Blue Eye?

De Target Blu Eye werkt door het detecteren van het C2000 netwerk van de hulpdiensten door het opvangen van dit signaal en analyseren kan de Target Blu Eye aangeven of de hulpdienst dichtbij of ver weg zijn en of deze naderen of van je afrijden. De Blu Eye geeft zowel visueel als akoestisch updates signalen over de hulpdiensten in de buurt. Het display van de Target Blu eye is zeer anoniem en goed weg te werken in de auto.

Door het compacte display kun je zien of de hulpdienst van je af rijd of naar je nadert. Buiten het anoniem weg te werken display wordt je ook door een akoestisch signaal gewaarschuwd.

Het systeem heeft 2 instellingen qua gevoeligheid waarmee je dus optimaal en niet onnodig gewaarschuwd wordt. De afstand waarop Target Blu Eye een hulpdienst signaleert varieert van enkele honderden meters tot ongeveer één kilometer. De exacte afstand is afhankelijk van de geselecteerde gevoeligheidsmodus, de door de hulpdienst gebruikte C2000 communicatievorm en de verkeerssituatie.

De Target Blu Eye detecteert Brandweerauto’s, Ambulances, Politie voertuigen waar onder Surveillance auto’s, maar ook de onopvallende politie auto’s.

Het gebruik van de Target Blu Eye is volledig legaal in heel Europa. Het systeem werkt niet alleen in Nederland maar werkt ook in Scandinavië, Groot-Brittannië, België, Luxemburg, Duitsland en nog een aantal andere landen waar er wordt gewerkt met een Tetra systeem.

 

Product: Target Blue Eye inclusief montage

Het alarmering systeem voor de hulpdiensten, detecteer hulpdiensten en reageer op tijd. Het systeem waarschuwt voor naderende hulpdiensten zoals brandweerauto’s, ambulances en opvallende en onopvallende politie auto’s.

Bij ons wordt de Target altijd geleverd en gemonteerd met de zeer hoogwaardige bumper antenne voor optimale detectie.

  • Target Blu Eye
  • Hoogwaardige Target Blu Eye Bumper antenne
  • Lifetime updates
  • Professionele montage van de Target Blue Eye
  • Uitgebreide uitleg bij aflevering
  • 2 Jaar garantie op hardware en levenslange garantie op montage
  • € 1275,- euro inclusief BTW

Contact opnemen

The form contains errors