Target Blu Eye 2

Wat is een Target Blu Eye 2?

De Target Blu Eye werkt door het detecteren van het C2000 netwerk van de hulpdiensten door het opvangen van dit signaal en analyseren kan de Target Blu Eye aangeven of de hulpdienst dichtbij of ver weg zijn en of deze naderen of van je afrijden. De Blu Eye geeft zowel visueel als akoestisch updates signalen over de hulpdiensten in de buurt. Het display van de Target Blu eye is zeer anoniem en goed weg te werken in de auto.

Door het compacte display kun je zien of de hulpdienst van je af rijd of naar je nadert. Buiten het anoniem weg te werken display wordt je ook door een akoestisch signaal gewaarschuwd.

Het systeem heeft 2 instellingen qua gevoeligheid waarmee je dus optimaal en niet onnodig gewaarschuwd wordt. De afstand waarop Target Blu Eye een hulpdienst signaleert varieert van enkele honderden meters tot ongeveer één kilometer. De exacte afstand is afhankelijk van de geselecteerde gevoeligheidsmodus, de door de hulpdienst gebruikte C2000 communicatievorm en de verkeerssituatie.

De Target Blu Eye detecteert Brandweerauto’s, Ambulances, Politie voertuigen waar onder Surveillance auto’s, maar ook de onopvallende politie auto’s.

Het gebruik van de Target Blu Eye is volledig legaal in heel Europa. Het systeem werkt niet alleen in Nederland maar werkt ook in Scandinavië, Groot-Brittannië, België, Luxemburg, Duitsland en nog een aantal andere landen waar er wordt gewerkt met een Tetra systeem.

 

Product: Target Blu Eye 2

Het alarmering systeem voor de hulpdiensten, detecteer hulpdiensten en reageer op tijd. Het systeem waarschuwt voor naderende hulpdiensten zoals brandweerauto’s, ambulances en opvallende en onopvallende politie auto’s.

Bij ons wordt de Target altijd geleverd en gemonteerd met de zeer hoogwaardige bumper antenne voor optimale detectie.

  • Target Blu Eye 2 met 2,4 inch LED display
  • Hoogwaardige Target Blu Eye Bumper antenne
  • Lifetime updates
  • Professionele montage van de Target Blue Eye
  • Uitgebreide uitleg bij aflevering
  • 2 Jaar garantie op hardware en levenslange garantie op montage
  • € 1869,- euro inclusief BTW en montage

 

Extra opties Target Blu Eye

Om de Target Blu Eye ideaal te benutten hebben we nog twee extra opties om het gebruiksgemak te optimaliseren. 

Verwerken in de binnenspiegel

Wij bieden een extra optie aan om het systeem in de binnenspiegel te verwerken voor meerprijs van €169,- inclusief BTW en montage. De werking van het systeem blijft hetzelfde alleen plaatsten wij het display met bediening in jouw binnenspiegel, zo kan jij altijd jouw ogen op de weg houden en hoef je niet naar beneden te kijken.

Target Blu eye versterkte dakantenne

Standaard bij de Target Blu Eye word de antenne geplaatst aan de binnenkant van de voorbumper. Op deze manier detecteert de Target Blue Eye voornamelijk de voertuigen met C2000 die voor je rijden. Hiervoor bieden wij een oplossing aan waarbij wij een versterkte antenne in de sharkfin dakantenne plaatsen, zo zorgen wij ervoor dat de antenne alle voertuigen met C2000 om jou heen gedetecteerd worden. Met de versterkte antenne zal de target Blu Eye geen C2000 voertuig missen.

Als jouw auto beschikt over een sharkfin dakantenne dan bedraagt de meerprijs van het monteren van de versterkte dakantenne €399,- inclusief BTW en montage. 

Mocht jouw auto nog niet voorzien zijn van een shark dakantenne, dan kunnen wij deze van een dakantenne voorzien. De meerprijs hiervoor bedraagt

Nieuwe shark dakantenne: €369,- inclusief BTW en montage.

Meerprijs spuiten van de shark dakantenne in kleur van de auto €99,- inclusief BTW.

 

 

 

Contact opnemen

The form contains errors