BMW I-Drive schadeherstel

Is het BMW navigatie systeem gestolen?

Steeds meer BMW-eigenaren worden slachtoffer van diefstal aan het complete I-Drive navigatiesysteem en alles wat daarbij hoort. De systemen worden snel en vaak met veel schade uit de auto verwijderd. Daarom bieden wij deskundig BMW I-Drive navigatieherstel. Zelfs BMW’s met een af-fabriek alarm kunnen het slachtoffer worden met de nieuwe diefstal methodes zoals Relay attack, gehackte sleutels.

De populaire modellen onder het dievengilde zijn de BMW 1-serie, 3-serie, 4-serie, 5-serie en X5. Er zijn geen echte uitschieters wat betreft het type navigatiesysteem wat wordt gestolen, maar wij herstellen deze allemaal. Het maakt niet uit of je een I-Drive CCC, CIC, NBT of EVO-systeem had. Full Option is gespecialiseerd in het herstellen van deze schade en deze weer volledig volgens BMW-eisen te monteren en coderen.

Wij gebruiken uitsluitend originele delen en bekabeling om de auto weer in originele staat terug te brengen en zo te zorgen dat u weer kunt genieten van alle functies die jouw BMW had voor de diefstal.

Ook diefstal van het BMW M-stuur, airbags, head-up displays en teller units kunnen wij voor je weer als nieuw herstellen.

 

Beveiliging tegen BMW Navigatie schade

Het preventief beveiligen van jouw BMW kunnen wij uiteraard ook verzorgen, je kan kijken naar een alarmsysteem met een 2e autorisatie of een fysieke beveiliging als de BMW Navirem waarmee wij het systeem met breekbouten verankeren in het frame van de auto.

Voor meer informatie over een alarmsysteem met een 2e autorisatie klik dan hier. (link naar alarmsystemen)

 

BMW NaviRem

Een BMW NaviRem is een onzichtbare, mechanische beveiliging waarbij het navigatiesysteem wordt vastgezet in het dashboard en aan de carrosserie van de auto. Hierdoor is het nagenoeg onmogelijk om het systeem nog uit de auto te halen. Door de bijgeleverde waarschuwingsstickers en de spiegel hanger kan je iedereen duidelijk maken dat jouw auto beschermd is tegen diefstal schade aan het navigatiesysteem.

De NaviRem is beschikbaar voor:

  • BMW 1-Serie F modellen
  • BMW 2-Serie Coupe en Cabrio
  • BMW 2-Serie Active en Gran Tourer
  • BMW 3-Serie F modellen
  • BMW 4-Serie F modellen
  • BMW 5-Serie G en F modellen

Wij herstellen diefstal schades voornamelijk voor bedrijven zoals autodealers en leasemaatschappijen, verzekeringsmaatschappijen en schadeketens. Zo heeft Full Option landelijke afspraken met verschillende schadeketens en kunnen wij interessante condities aanbieden voor onze vaste opdrachtgevers.

Uiteraard ben je als particulier van harte welke en kun je profiteren van onze ruime expertise aan schadeherstel van navigatiesystemen.

Wij hebben jarenlange ervaring met BMW schadeherstel. Dit doen wij met name voor autodealers, leasemaatschappijen, schadeketens en verzekeringsmaatschappijen. Wij hebben landelijke afspraken met schadeketens. Daardoor kunnen wij interessante condities aanbieden voor onze vaste opdrachtgevers. Uiteraard zijn particulieren ook van harte welkom. Je kan als particulier profiteren van onze expertise m.b.t. BWM schadeherstel van navigatiesystemen.

Contact opnemen

The form contains errors