DTE Chiptuning

Meer PK's en NM's met DTE

Meer vermogen, meer koppel en een betere gas response, dat wil toch iedereen? Hiervoor werken wij samen met DTE Chiptuning. DTE is de grootste software tuner van Europa. Deze tuner uit Duitsland heeft alles in eigen beheer vanaf ontwikkeling, testen en productie voor een optimaal resultaat. Hier worden winsten behaald tot wel 30%. Het grote voordeel van een tuningsmodule is dat de ECU van de auto onaangetast blijft. Daarnaast is het mogelijk om de box mee te nemen naar een volgende auto en te laten programmeren voor de nieuwe auto.

Daarnaast installeren wij voor gaspedaal optimalisatie “De PedalBox”. Deze Pedalbox verkort de reactietijd en leidt tot een aanmerkelijke verbetering van de acceleratie met circa 10%. Los van de verbeterde afstelling kunnen wij de PedalBox voor praktisch alle personenauto’s met een elektronisch gaspedaal installeren. Dit doen wij niet alleen voor het verbeteren van response maar ook om bijvoorbeeld het vlotte rijgedrag van één van jouw collega’s te beheersen.

 

DTE Powercontrol X

De Powercontrol X is ons topproduct wat betreft chiptuning. Deze tuningsbox wordt geplaatst in de motorruimte van de auto en wordt aangesloten op de belangrijkste sensoren. De module leest alle informatie van de sensoren, interpreteert en optimaliseert deze voordat ze naar de ECU van de auto gaan. Hierdoor heeft u meer vermogen en meer koppel tot uw beschikking zonder dat uw ECU aangepast wordt. Bovendien is de Powercontrol X voorzien van de nodige rekenkracht waardoor deze afhankelijk van de situatie aangepaste optimalisatie toe past. Dit is veel efficiënter en veiliger dan standaard chiptuning, welke volledig statisch is.

Als u de auto verkoopt of inlevert (leaseauto) kan de box uitgebouwd worden en is het systeem niet meer te detecteren. De PowerControl X overschrijft geen beveiligingssystemen waardoor de ECU volledig standaard blijft. Daarnaast kan de Powercontrol uw auto ook zuiniger maken waardoor de uitleg naar een autodealer ook makkelijker is.  Met de Powercontrol X kunt u uw telefoon koppelen met de tuningsbox en hier het vermogen van de box aanpassen maar ook een warm up timer instellen, zodat het volle vermogen pas beschikbaar is zodra de auto op temperatuur is.

Kortom wilt u op een duurzame en veilige manier uw auto voor goede chiptuning voorzien. Een DTE Powercontrol is de oplossing!

Hieronder ziet u een aantal resultaten van de Powercontrol X *

 

Auto

PK

NM

Verbruiksbesparing

Audi A4 (8W2, B9) 1.4TFSI 150PK

+30 PK

+ 47 NM

Tot 15%

Audi S3 Quattro (8VA, 8VF)

 280PK

+53 PK

+78 NM

Tot 15%

BMW 3 (G20) 320i  

184PK

+30 PK

+50 NM

Tot 15%

BMW M4 (F32,F82)

431PK

+92 PK

+90 NM

Tot 15%

Mercedes A220 (W177) 190PK

+ 37 PK

+64 NM

Tot 15%

Mercedes C400 (W205) 333PK

+74 PK

+80 NM

Tot 15%

VW Golf 7 GTI

 210PK

+55 PK

+78 NM

Tot 15%

VW Passat (3g2) 1.4TSI 150pk

+30 PK

+47 NM

Tot 15%

 

*getest en gekeurd op een geijkte MAHA-testbank, meer vermogen en veiligheid, gecertificeerd door onafhankelijke componentencertificaat.

 

Boostr PRO

De basisversie van de Powercontrol X is de Boostr Pro deze tuningsbox heeft geen app control. De Boostr Pro geeft iets minder vermogen en koppel dan de Powercontrol X door de verminderde rekencapaciteit maar is daardoor wel aanzienlijk goedkoper. Ook dit model kan weer meegenomen worden naar een nieuwe auto.

 

Pedalbox

Gaspedaal tuning is tegenwoordig de gewoonste zaak van de wereld. De Pedalbox zorgt voor een optimale reactie op het gaspedaal waarmee de acceleratie wel tot 10% kan toenemen. De moderne systemen hebben doorgaans last van overmatige signaalvertraging, waarbij de PedalBox het volledige potentieel van het voertuig kan ontgrendelen. Het systeem is met de afstandsbediening af te stellen in drie verschillende standen: City, Sport en Sport+. U kunt dus zelf kijken of u brandstof wilt besparen of dat u optimale prestaties wilt hebben.

 

DTE Chiptuning producten

Boostr PRO

De basis Add-on Tuningsbox geeft meer vermogen en koppel door optimalisatie van de software van de auto. Deze module heeft een minder uitgebreide map module dan de DTE PowerControl X en heeft hierdoor ook een iets lager resultaat.

 • DTE Boostr PRO
 • Voertuig specifieke kabelset
 • Herprogrammering voor € 99,- bij autowissel
 • Uitgebreide uitleg na installatie
 • Professionele montage van de DTE Boostr PRO
 • Twee jaar garantie op hardware en levenslange garantie op montage
 • Vanaf € 369,-  inclusief BTW

 

DTE Powercontrol X

Meer vermogen, meer koppel en instelbaar via uw telefoon, het topproduct uit onze chiptunings range voor een vermogenstoename tot wel 30% zonder uw ECU aan te passen. Door de grootste tuner van Duitsland ingesteld voor het optimaliseren van uw auto.

 • DTE Powercontrol X
 • Voertuig specifieke kabelset
 • 2x Herprogrammering bij auto wissel
 • Uitgebreide uitleg van de App control
 • Professionele montage van de DTE Powercontrol X
 • Twee Jaar garantie op hardware en levenslange garantie op montage 
 • Vanaf € 549,- inclusief BTW

PedalBox

Optimalisatie van de gaspedaal response voor een perfecte rij ervaring. Win tot wel 10% in de acceleratie van uw auto. Het systeem is met de afstandsbediening af te stellen in drie verschillende standen: City, Sport en Sport+.

 • Pedalbox
 • Voertuigspecifieke kabelset
 • Uitgebreide uitleg na installatie
 • Professionele montage van de Pedalbox
 • 2 Jaar garantie op hardware en levenslange garantie op montage
 • Vanaf € 299,- inclusief BTW

 

Contact opnemen

The form contains errors