Internet TV en 4G!

Snel internet en internet TV in de auto!

‘s ochtends onderweg naar het werk het laatste nieuws kijken of even opstarten met goedemorgen Nederland? Het kan met Internet TV, razendsnel en zonder haperingen TV kijken in de auto.

Tot het voorjaar van 2019 was er KPN Digitenne, en middels een CAR TV Tuner van bijvoorbeeld Hirschmann, Bullit of M-Use kon je met dit Digitenne abonnement TV kijken in de auto. Car TV is enorm populair geweest en werkte op wat haperingen na best goed in de auto. Helaas is KPN gestopt met het ondersteunen van CAR TV, waardoor deze TV Tuners waardeloos geworden zijn.

Inmiddels kunnen wij voor veel auto’s het bestaande multimedia- navigatie systeem aanpassen naar ondersteuning voor Internet TV. Een groot voordeel ten opzichte van de CAR TV is dat wij dit insturen op HD resolutie waardoor de beeldkwaliteit aanzienlijk beter is daarnaast is het via internet ook veel sneller.

Daarnaast breiden wij de auto meteen uit met praktische alle apps voor streaming diensten kortom lange autoritten hoeven niet saai te zijn. Netflix, Ziggo GO, Internet TV, Disney+ of Videoland het is allemaal binnen handbereik! Jij hoeft dus nooit meer een Formule 1 wedstrijd te missen!

 

Producten:

Full Option Internet TV

Wij breiden jouw bestaande multimedia- navigatie systeem uit met tal van online mogelijkheden zoals o.a. Netflix, Ziggo Go en een internet browser. Daarnaast is het bestaande systeem van de auto ook uit te breiden met Apple Carplay of indien gewenst met DVD.

Full Option Internet TV is beschikbaar voor onder andere: Audi, BMW, Infinity, Jaguar, Lexus, Maserati, Mercedes, Peugeot, Porsche, Range Rover en Volkswagen.

Het systeem heeft een goed werkende wifi router of persoonlijk hotspot nodig.

  • Professionele montage van Internet TV
  • Uitgebreide uitleg bij aflevering
  • 2 Jaar garantie op hardware en levenslange garantie op montage
  • Vanaf 929,- euro inclusief BTW

 

4G Wifi Router

Ideaal om uw auto uit te breiden met internet toegang voor bijvoorbeeld internet TV en daarnaast razendsnel internet voor alle apparaten in de auto.

  • Snelle 4G Wifi router
  • Professionele montage van de 4G wifi router
  • Uitgebreide uitleg bij aflevering
  • 2 Jaar garantie op hardware en levenslange garantie op montage
  • Vanaf 179,- euro inclusief BTW

Indien gewenst kan Full option ook een simkaart met 4g data abonnement voor u verzorgen.

Contact opnemen

The form contains errors