Navigatiesystemen

Op zoek naar een inbouw navigatiesysteem?

Met ruim 17 jaar ervaring zijn wij het adres voor een nieuw navigatiesysteem.

Tegenwoordig zijn veel auto’s al voorzien van een navigatiesysteem, maar dit is niet altijd het meest uitgebreide systeem, of werkt deze erg omslachtig. Alpine, Pioneer en Kenwood zijn de grote merken op het gebied van het achteraf gemonteerde navigatiesystemen. Wij leveren en monteren alle systemen van deze merken, maar ook het bijbehorende inbouwframe en stuurwielbedieningsinterface, zodat u bijvoorbeeld de knoppen op het stuur ook kunt blijven behouden.

Praktisch alle moderne navigatiesystemen welke wij monteren zijn voorzien van Bluetooth voor handsfree bellen en audio streamen, 1 of meerdere USB aansluitingen voor een USB stick of het aansluiten van een smartphone. Daarnaast zijn systemen bijna allemaal voorzien van Apple Carplay of Android auto.

Wilt u de originele looks van uw dashboard behouden. Dan kunnen wij ook een origineel navigatiesysteem van Audi, Volkswagen en Skoda monteren. Daarnaast leveren wij tal van OEM Look navigatiesystemen deze behouden de originele looks van uw dashboard maar zijn een stuk geavanceerder zie (link naar OEM Look navigatie)

Wat is Apple Carplay?

Met Apple Carplay integreert u uw telefoon in de auto. U koppelt de telefoon met de USB aansluiting of draadloos aan uw navigatiesysteem en ineens gaat er een wereld van functies voor u open, u kunt uw favoriete afspeellijsten van Spotify, Deezer, Tidal, Youtube music bedienen via het touchscreen van het navigatiesysteem.

Daarnaast kun u tevens de navigatie apps van uw telefoon gebruiken zoals Apple Maps, Google Maps, Flitsmeister, Waze en Tomtom. Het is dus ook niet meer noodzakelijk om een volledig navigatiesysteem aan te schaffen.

Een aantal navigatiesystemen uit ons assortiment hebben de ondersteuning voor Wireless Apple Carplay, zodat u uw telefoon gewoon in uw zak kunt houden.

Wat is Android Auto?

Android Auto is de Android tegenhanger van Apple Carplay en zorgt voor integratie van Android telefoon op uw multimedia systeem. Voor het gebruik van Android auto dient u een externe App te installeren en de telefoon aan te sluiten via de USB poort van uw multimedia- navigatiesysteem.
Daar krijgt u veel terug u krijgt namelijk de mogelijkheid om te navigeren via o.a. Waze en Google Maps, muziek bedienen en luisteren via Deezer, Spotify, Tidal en andere muziek apps. Bovendien is het uiteraard ook mogelijk om te bellen en gebeld te worden via het systeem.


Wel of geen DAB+ nodig?

Door te kiezen voor een navigatiesysteem met DAB+ zorgt u er voor dat u klaar bent voor de toekomst. DAB+ is de vervanger van FM en zorgt voor kraakhelder geluid en geeft u de keuze uit veel meer radiozenders dan voorheen. FM zal de komende jaren afgebouwd gaan worden dus als u op zoek bent naar een nieuw navigatiesysteem dan adviseren wij om een toestel aan te schaffen met DAB+.

U heeft naast het navigatiesysteem alleen nog DAB+ antenne nodig en dan kunt u gebruik maken van DAB+. Full Option heeft een uitgebreid assortiment aan DAB+ antenne’s van het merk Calearo.


Camper navigatie

Ook voor campers is het mogelijk om het bestaande systeem te vervangen voor een mooi geavanceerd navigatiesysteem. De camper navigatiesystemen beschikken over een aangepaste route berekening welke rekening houd met de lengte, breedte, hoogte en gewicht van de camper. Zodat u veilig en via de beste route op uw bestemming aan komt.

Wij kunnen in campers universele systemen monteren maar er zijn ook tal van pasklare systemen leverbaar.

Producten:

Kenwood 6.8 inch navigatiesysteem

Kenwood is één van de grootste leverancier van after-market navigatiesystemen. Elk jaar komen er nieuwe modellen op de markt met de nieuwste functies. Dit Kenwood navigatiesysteem heeft een 6.8 inch touchscreen en past in auto’s met een 2-din ruimte. Verder beschikt het toestel over een CD/DVD speler, USB aansluiting, Bluetooth bellen en streamen, AM/FM tuner, Apple Carplay en Android auto.

 • Kenwood navigatiesysteem met Apple Carplay en Android auto
 • 6.8 inch touchscreen
 • 3 jaar gratis kaartupdates
 • Professionele montage van het Kenwood navigatiesysteem
 • Uitgebreide uitleg bij aflevering
 • 2 Jaar garantie op hardware en levenslange garantie op montage
 • Vanaf 799,- euro inclusief BTW (exclusief auto specifieke inbouwmaterialen*)


Pioneer 7 inch navigatiesysteem

Pioneer is de marktleider qua after-market navigatiesystemen. Pioneer loopt vaak in techniek en features voor op de concurrentie qua innovatie. Dit Pioneer navigatiesysteem heeft een 7 inch touchscreen en past in auto’s met een 2-din ruimte. Verder beschikt het toestel over een CD/DVD speler, USB aansluiting, Bluetooth bellen en streamen, AM/FM/DAB tuner, Apple Carplay en Android auto.

 • Pioneer navigatiesysteem met Apple Carplay en Android auto
 • 7 inch touchscreen
 • DAB+ raam antenne
 • 5 jaar gratis kaartupdates (Alleen bij montage door Full Option)
 • Professionele montage van het Pioneer navigatiesysteem
 • Uitgebreide uitleg bij aflevering
 • 2 Jaar garantie op hardware en levenslange garantie op montage
 • Vanaf 1049,- euro inclusief BTW (exclusief auto specifieke inbouwmaterialen*)


Alpine 7 inch Navigatiesysteem

Alpine is het high-end merk onder de after-market navigatiesystemen. De kwaliteit staat voorop bij Alpine en dat is te merken aan met name de geluidskwaliteit en de uitgebreide instellingen. Dit Alpine navigatiesysteem heeft een 7 inch touchscreen en past in auto’s met een 2-din ruimte. Verder beschikt het toestel over een USB aansluiting, Bluetooth bellen en streamen, AM/FM/DAB tuner, Apple Carplay en Android auto.
Alpine navigatiesysteem met Apple Carplay en Android auto

 • 7 inch touchscreen
 • DAB+ raam antenne
 • 3 jaar gratis kaartupdates
 • Professionele montage van het Alpine navigatiesysteem
 • Uitgebreide uitleg bij aflevering
 • 2 Jaar garantie op hardware en levenslange garantie op montage
 • Vanaf 1349,- euro inclusief BTW (exclusief auto specifieke inbouwmaterialen*)

*Inbouwmaterialen

Voor de montage van een 2DIN navigatiesysteem in uw auto zijn vaak auto-specifieke inbouwmaterialen nodig zoals een inbouwframe, radio verloopkabel of zelfs een stuurwielbedieningsinterface en antenne verloop. Deze inbouw materialen zijn essentieel voor de montage voor een 2DIN navigatiesysteem. Voor de inbouwmaterialen inclusief het behouden van de stuurwielbediening moet u doorgaans rekening houden met ongeveer 175,- aan kosten.

Contact opnemen

The form contains errors