Peilzenders

Een peilzender, onvindbaar maar super veilig!

De nieuwste ontwikkeling op beveiligingsgebied zijn peilzenders. Een peilzender is een terugvindsysteem met dekking in heel Europa. Deze supercompacte nieuwe manier van beveiligen werkt met een interne accu en heeft een levensduur van minimaal 5 jaar. Door de interne accu hoeft het systeem niet aangesloten te worden op een stroomvoorziening van de auto en is dus ook nagenoeg niet te vinden door kwaadwillende.

Een peilzender zendt signalen uit via GSM, RF (Radio Frequentie) en GPS. Dat doet deze doorgaans eens per 24 uur. Echter na diefstal en melding daarvan bij de opsporingsdienst wordt deze geactiveerd en zendt de peilzender elk uur een signaal uit via het GSM/GPS netwerk en elke seconde via radio frequentie. Met behulp van deze signalen is het gestolen object nauwkeurig te lokaliseren en terug te vinden.

Wij monteren peilzenders met en zonder met TV01 certificering! Dus ook geschikt voor uw verzekering.

Bovendien zijn peilzenders de oplossing om een Tesla te beveiligen daar andere systemen doorgaans niet zijn te certificeren op een Tesla. Kortom: voor beveiliging van een Tesla Model 3, Tesla Model S of zelfs een Tesla Model X is een peilzender de meest veilige keuze!

Bij een peilzender dient een abonnement afgesloten te worden.


Kiwa SCM gecertificeerd

Full Option is een Kiwa SCM gecertificeerd inbouw bedrijf. Dit betekent dat wij volgens de door KIWA gestelde eisen alarm systemen monteren en dus ook kunnen certificeren. Bovendien zijn de Full Option monteurs opgeleid en gekwalificeerd voor de montage van alle SCM beveiligingen.

 

Periode keuring

Naast de montage van alarmsystemen kunt u ook bij ons terecht voor het keuren van uw Klasse 1,2,3 en VVS+ systeem. Deze keuring dient jaarlijks te gebeuren. Bij een nieuw ingebouwd alarmsysteem hoeft u de eerste 36 maanden het systeem niet te laten keuren. Daarna moet deze jaarlijks gecontroleerd worden door een SCM gecertificeerd bedrijf.

 

Producten:

Peilzender:

Het basis terugvind systeem voor uw auto, geeft u de kans om de auto na diefstal nog terug te vinden.

  • Moving Intelligence Peilzender
  • KIWA SCM certificaat TV01 ( na afsluiten van een abonnement)
  • Uitgebreide uitleg bij aflevering
  • Professionele montage van de peilzender
  • 2 Jaar garantie op hardware en levenslange garantie op montage

Vanaf €359,- inclusief BTW

Contact opnemen

The form contains errors