Speaker upgrades

Speakers vervangen

Tegenwoordig zijn bijna alle auto’s voorzien van een audiosysteem, maar geluid is heel persoonlijk en dus voor iedereen anders. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je niet altijd tevreden bent met het geluid in jouw auto, daarom bieden wij een aantal mogelijkheden om het geluid in jouw auto te upgraden. Het upgraden van de speakers geeft snel een hoorbare verbetering en de investering is minimaal.

Als je de speakers in jouw auto wilt laten vervangen is het belangrijk om te bepalen hoeveel vermogen jouw radio levert. Als de auto nog voorzien is van een fabrieksradio met een laag vermogen dan kunnen wij een speakerset met een hoog rendement monteren.

Deze speakers kunnen met een laag vermogen, zoals de originele radio doorgaans heeft, toch nog een behoorlijk volume produceren.

 

Plus punten van een speaker upgrade

 • + Voordelig in aanschaf
 • + Geeft direct een hoorbare verbetering
 • + Weinig aanpassingen aan de auto              

Min punten van een speaker upgrade

 • Beperkte keuze uit speakersets
 • - Speakers icm een versterker klinken nog beterBij FULL OPTION kan je terecht voor:

Naast het monteren van een speaker upgrade kan je bij FULL OPTION ook terecht voor het plaatsen van een subwoofer of een complete audio upgrade.

Wij werken uitsluitend met de beste audio merken, wat resulteert in optimaal luister genot.

 

Demping en isolatie

De deuren van een auto zijn geen ideale klankkast voor een speaker. Maar met de juiste demping, isolatie en aanpassingen kunnen wij van jouw deur wel een goede klankkast maken. De basis bij het dempen van de deuren is het ontdreunen van delen die kunnen gaan trillen als de speaker speelt, denk hierbij aan de plastic delen van jouw deurpaneel.

Daarna zullen wij de deuren behandelen met absorbtiematten, deze matten zorgen ervoor dat het geluid welke niet in de luisterruimte terecht komt wordt geabsorbeerd, zodat deze niet voor trillingen en andere vervelende resonaties kunnen gaan zorgen.

Bovenstaande kunnen wij ook toepassen op andere delen van jouw auto, denk hiervoor bijvoorbeeld aan de kofferklep. Niemand zit te wachten op een trillende kentekenplaat!

Naast dat het geluid van de speakers veel meer fundament geven en voller klinken voegt demping ook een flink stuk aan comfort toe. Een auto is nadat wij deze gedempt hebben aanzienlijk stiller en minder gevoelig voor vervelende geluiden van buiten de auto.

 

Producten:

Speaker upgrade:

Het upgraden van de speakers geeft snel een hoorbare verbetering en de investering is minimaal.

 • Speakers upgraden voorzijde. *Keuze uit Allround, Power en Hifi
 • Auto-specifieke montageringen voor de speakers
 • Akoestische demping
 • Professionele montage van de speakers
 • 2 Jaar garantie op hardware en levenslange garantie op montage
 • Vanaf € 399,- Inclusief BTW

* Alle FULL OPTION audio upgrades zijn leverbaar in 3 speaker line ups, Allround, Power en Hifi.

 

Allround speakers zijn de speakers als je een brede muzieksmaak hebt. Of je luistert naar de Top40 een paar oldies, of simpelweg een dance nummer met onze allround speakers kan je vrijwel alle kanten op.

Onze Power speakers zijn speakers die veel vermogen aan kunnen. Deze gebruiken wij als jij de volumeknop even lekker op wilt draaien!

De Hifi line up bestaat uit speakers die speciaal zijn ontworpen om geluid met maximale detaillering en controle weer te kunnen geven. Dus hou jij van kwaliteit en detail, dan kies je voor onze Hifi speakers.

Bovenstaande line up is uitgebreid te beluisteren in onze democontainer!

 

Contact opnemen

The form contains errors