Stinger radardetectie

Stinger de marktleider!

Stinger staat al jaren bekend als een zeer betrouwbare leverancier van systemen voor flitsbescherming. De geavanceerde Stinger techniek zorgt ervoor dat je veel relaxter de weg op gaat. Je hoeft niet meer continu om je heen te kijken of er flitsers in de buurt zijn, je zet gewoon je Stinger aan en je wordt op tijd gewaarschuwd bij flitscontroles en traject controles.

 

Is een Stinger wel toegestaan?

Radar detectors zijn in Nederland verboden, maar een Stinger is een car computer en geen radar detector, en daarom is het gebruik van een Stinger ook in Nederland gewoon toegestaan. Dit is door de Voedsel en Waren Autoriteit ook bevestigd. Een Stinger mag net als een smartphone alle locaties van flitscontroles en trajectcontroles gewoon aan je doorgeven.

In landen waar Radar Alarmering niet is toegestaan, levert Stinger deze apps standaard niet mee en zal jouw Stinger dus niet in staat zijn om te alarmeren voor radar, laser, etc. Als je naar een land gaat waar dit wel is toegestaan, dan kun je die apps downloaden via de Stinger Desktop app. Let wel op dat je deze apps weer van de Stinger af haalt op het moment dat je weer terug gaat naar Nederland.

 

Producten

Stinger VIP

De Stinger VIP is het meest geavanceerde systeem uit de Stinger serie. Met een mooi en helder kleuren display word alles duidelijk weergegeven. De Stinger VIP geeft u de perfecte bescherming tegen RADAR, LASER en andere snelheidscontroles. De zeer gevoelige HD antenne zorgt voor een accurate en correcte alarmmelding.

De Stinger HD antenne maakt gebruik van de voor militaire doeleinden veel toegepaste 'patch antenne' techniek. Deze antenne is super gevoelig, hierdoor zijn valse meldingen vrijwel uitgesloten.

Full Option zorgt er voor dat alle componenten van de Stinger VIP netjes en correct worden gemonteerd in jouw auto.

De Stinger VIP kunnen wij leveren en monteren vanaf € 3099,- inclusief btw.

 

Stinger Freedom Laser

De Stinger Freedom Laser is stand- alone te gebruiken laser bescherming. Maar de Freedom laser is ook te gebruiken in combinatie met een Stinger Vip of Stinger Card.

De Stinger Laser Fiber ogen zijn slechts 7mm klein. Door het compacte formaat zijn deze vrijwel onzichtbaar te monteren in elke auto. De Stinger laser alarmering geeft jouw als bestuurder een signaal als er een auto voor jou ineens op de rem gaat staan of omdat jij voor een “andere” reden snelheid moet minderen. Zo heb jij de tijd om rustig af te remmen tot de gewenste snelheid, dus zal het rijden op de weg een stuk relaxter worden.

Full Option zorgt er voor dat alle componenten van de Stinger Freedom laser netjes en correct worden gemonteerd in jouw auto.

De Stinger Card kunnen wij leveren en monteren vanaf € 1199,- inclusief btw.

Contact opnemen

The form contains errors