Voertuigvolgsystemen

VVS en VVS+ voertuigvolgsystemen

Een voertuig volgsysteem wordt ook wel VVS(+) of track and trace genoemd en was vroeger bekend als SCM klasse 4 of 5. Dit systeem dient altijd gecombineerd te worden met een SCM goedgekeurd SCM Klasse 1 systeem.

Het moderne VVS+ bestaat uit twee delen: een startblokkering met jamming detectie en een GPS volgsysteem. De startblokkering met anti jamming detectie werkt als een extra beveiliging. Als tijdens de diefstal van de auto het GPS-signaal wordt geblokkeerd of verstoord (gejammed) zal de startblokkering in werking treden en is de auto niet te starten. Het GPS volgsysteem geeft de locatie van de auto door aan de PAC (particuliere alarm centrale) en de alarmcentrale zal de opsporingsdiensten ondersteunen bij diefstal van de auto.

Voor een voertuigvolgsysteem dient een abonnement afgesloten te worden, u kunt het abonnement ook uitbreiden naar wens met diensten zoals ritregistratie.

 

Kiwa SCM gecertificeerd

Full Option is een Kiwa SCM gecertificeerd inbouw bedrijf. Dit betekent dat wij volgens de door KIWA gestelde eisen alarmsystemen monteren en dus ook kunnen certificeren. Bovendien zijn de Full Option monteurs opgeleid en gekwalificeerd voor de montage van alle SCM beveiligingen.

 

Periode keuring voertuigvolgsystemen

Naast de montage van alarmsystemen kunt u ook bij ons terecht voor het keuren van uw VVS+ voertuigvolgsysteem. Deze keuring dient jaarlijks te gebeuren. Bij een nieuw ingebouwd VVS+ voertuigvolgsysteem systeem hoeft u de 1e 36 maanden het systeem niet te laten keuren daarna moet deze jaarlijks gecontroleerd worden door een SCM gecertificeerd bedrijf.

 

Producten voertuigvolgsystemen:

VVS+:

Het meest uitgebreide terugvind systeem voor uw auto: een Moving Intelligence MI 50 inclusief Mi block. Uitgerust met jammingdetectie, een start onderbreker en een GPS volgsysteem.

  • Moving intelligence Voertuigvolgsysteem Plus
  • KIWA SCM certificaat VVS+ (na afsluiten van een abonnement) 
  • Uitgebreide uitleg bij aflevering
  • Professionele montage van het Moving intelligence VVS voertuigvolgsysteem
  • 2 Jaar garantie op hardware en levenslange garantie op montage

Vanaf €859,- inclusief BTW

SCM voertuigvolgsysteem keuring:

Wij controleren en herstellen waar nodig uw VVS voertuigvolgsysteem, zodat deze blijft voldoen aan de SCM eisen. Deze jaarlijkse keuring is verplicht voor behoud van de geldigheid van uw certificaat.

  • Controle van het alarm of voertuigvolgsysteem
  • Bewijs van certificering

Vanaf €75,- inclusief BTW

Contact opnemen

The form contains errors