Historie

Historie FULL OPTION

Oprichting 2002

Op 18 januari 2002 hebben wij ons bedrijf opgericht en onder de naam Navishop zijn we begonnen met de verkoop van GPS-ontvangers van o.a. Garmin, Holux, Rikaline en TomTom. In 2004 breidde wij ons assortiment verder uit met volwaardige navigatiesystemen, radio’s, car audio en multimedia van onder meer de merken Alpine, JVC, Kenwood en Pioneer.

In de beginjaren waren wij gevestigd aan de Oude Middenweg te Den Haag. Waarna we, doordat we uit ons jasje waren gegroeid, in 2008 verhuisd zijn naar de Ambachtshof in Nootdorp. Hier kregen we de beschikking over een ruime werkplaats, showroom en kantoor.

Vanaf 2008 zijn wij ons gaan specialiseren op originele (OEM) opties en accessoires. Dit zijn wij voor de merken Audi, BMW, Mercedes Benz, Mini, Porsche, Seat, Skoda en Volkswagen gaan doen. En vrij snel daarna voor eigenlijk alle andere automerken.

Waar wij in de beginjaren met name voor particulieren werkten kregen wij steeds vaker opdrachten vanuit bedrijven. Doordat wij inmiddels opgeschaald waren qua monteurs en de beschikking hadden over bedrijfsauto’s zijn wij vanaf de nieuwe locatie in Nootdorp medio 2008 ook op locatie gaan werken. Dat doen wij inmiddels al jaren voor diverse autodealers, leasemaatschappijen, ketens van schadebedrijven en verzekeraars.

In de jaren daarna zijn wij verder de breedte in gegaan. Door vraag vanuit onze vaste klanten om bijvoorbeeld een auto qua performance te verbeteren of om de looks aan te passen. Door die verbreding en het groeiende aantal opdrachten hadden wij wederom te weinig ruimte. Om al die competenties te kunnen huisvesten zijn wij in 2017 gestart met de bouw van onze huidige locatie en tevens Experience Center in Bleiswijk, waar we sinds 9 juli 2018 in gevestigd zijn. Met een nieuwe locatie van ruim 1500m2 kunnen wij de komende jaren weer vooruit!

Na al die jaren ervaring met de meest uiteenlopende auto’s en accessoires is het Full Option concept geboren. Voor iedere auto weten wij inmiddels wel wat deze mist of wat de gebruiker gaat missen. Kortom: wij geven simpelweg een auto de opties die het mist.

In mei 2019 hebben wij dit nieuwe concept “Full Option” gelanceerd en zullen wij de komende jaren verder uit gaan bouwen!