Audi A5

Maxhaust soundbooster en Subwoofer upgrade

Audi A5 - Maxhaust

IMG 20200409 113203

MORE SOUND
 
Soms mis je net even dat geluid. Die extra zware brom waarvan je niet dacht dat je hem nodig had, maar als je het hebt gehoord kan je niet meer zonder.
De bestuurder van deze mooie Audi A5 had 2 wensen, een sportiever geluid tijdens het rijden en een aanpassing aan het geluid in de auto.
 
Voor het sportieve geluid moet je vaak een andere uitlaat plaatsen maar die zijn niet voor alle auto's beschikbaar en daarom bieden wij ook de Maxhaust soundbooster aan.
 
Deze speaker wordt aangesloten aan het digitale netwerk van de auto zodat deze het toerental maar ook de rijstand van de auto kan lezen en zo precies het gewenste geluid kan geven.
 
Via de App zijn de geluiden volledig instelbaar, wil je een zware V8 sound geen probleem, wil jij een snerpende V12 geen probleem of een soepele 6 cilinder geen enkel probleem. Kies het geluid, kies het volume en stel het helemaal in naar jouw wens. Bij verschillende auto's is het zelfs mogelijk om verschillende geluiden te gebruiken in verschillende driving modes zo kan je de Eco stand anders laten klinken dan de sport stand.
 
De audio in de Audi was niet heel slecht, na een luistersessie in de auto om de huidige situatie goed in te schatten zijn we samen met de klant tot de conclusie gekomen dat de Audi vooral in het laag erg wollig en onduidelijk klonk. Na een 2e luistersessie in onze Sound experience container en een goed gesprek hebben wij besloten om een super compacte woofer in de auto te plaatsen.
 
Deze woofer neemt maar zeer weinig ruimte in maar vult de hele auto met de bass die hiervoor zo werd gemist. Ook op laag volume geeft de subwoofer precies dat beetje extra wat er werd gemist.
Zo is deze Audi A5 met 2 speakers een hoop veranderd en past nu helemaal bij de wensen van de bestuurder.