BMW 5-Serie G30

Kiwa SCM klasse 3 alarmsysteem, Kiwa SCM VVS+ GPS volg systeem

BMW 5-Serie G30

BMW 5 Serie G30 Alarmsysteem 1

Deze mooie BMW is weer volledig beveiligd.

Wij hebben een gecertificeerd Kiwa SCM klasse 3 en een VVS+ gemonteerd. Het klasse 3 systeem zorgt voor een volledige beveiliging van de auto. Het systeem maakt gebruik van een 2e autorisatie zodat het hacken van de sleutel of een re-lay attack zinloos is. De auto gaat wel open maar het alarm blijft actief tot dat het alarm zelf wordt uitgeschakeld door in de buurt te zijn met de drivercard.

Door gebruik te maken van de drivercard hoeft er geen extra handeling te worden uitgevoerd om het alarm uit te schakelen, de drivercard moet alleen in bereik van het alarm zijn zodra je de auto opent. Met deze oplossing ben je wel goed beveiligd maar kan je gebruik blijven maken van keyless entry.

 

Het VVS+ systeem is een voertuig volg systeem en werd vroeger Klasse 4 genoemd. Dit systeem zorgt ervoor dat de auto na een diefstal terug gevonden kan worden door GPS signaal en de gekoppelde alarmcentrale. Tegenwoordig is het systeem uitgebreid met een extra startblokkering met jammingsdetectie. De startblokkering zal gelijk blokkeren zodra hij verstoring van het GPS signaal merkt zodat het niet meer mogelijk is om de auto te starten. Als extra is deze startblokkering ook als beveiliging te gebruiken en instelbaar met een App, zo kan je real-time de auto blokkeren of vrijgeven of zelfs in een kalender functie laten blokkeren.

 

Gemonteerde opties:

Kiwa SCM gecertificeerd Klasse 3 Alarm systeem met drivercard

Kiwa SCM gecertificeerd VVS+ Gps volg systeem