BMW X5 Youngtimer

Alpine ILX702D multimedia systeem, interieur wrap

BMW X5 Youngtimer

BMW X5 Youngtimer Alpine ILX702D En Car Wrap (01)

De Youngtimers worden steeds populairder en dat is logisch, zo kan je als ondernemer voor een bescheiden bedrag een hele mooie auto rijden.

Er zit natuurlijk wel een klein nadeel aan een auto van minimaal 15 jaar oud. Het interieur en het navigatie systeem verouderen snel en dat doet toch afbreuk aan je mooie auto.

Voor deze mooie X5 hebben wij dit goed opgelost door de houten interieur delen te wrappen in een mooie satin black voor een modernere en strakkere look.

Als vervanging van het oude 16:9 navigatie systeem hebben wij een top systeem van Alpine geplaatst. De Alpine ILX-702D is een compleet systeem met AM/FM en DAB+ radio, USB, bluetooth bellen/streamen en Apple Carplay en Android auto.

Deze nieuwe functies maken het mogelijk om navigatie apps van je telefoon beschikbaar te maken op jouw radio. Zo kan je nu navigeren met Apple maps, Google Maps, Waze, flitsmeister en zelfs TomTom. Nu heb je met 1 systeem veel meer mogelijkheden en de kwaliteit van up to date kaarten en file- en flits informatie.

Bediening van muziekapps zoals Spotify of Deezer is ook een gemak, via je touchscreen kan je je favoriete playlists selecteren afspelen en zit er een wat minder goed nummer bij kan je met de originele stuurwielbediening gewoon een nummer skippen.

 

Gemonteerde opties:

Interieur wrap van notenhout naar Satin black van Avery Dennison

Alpine ILX-702D Multimedia unit met DAB+ en Apple Carplay en Android auto