Fiat 500 Abarth

Alpine radio, Calearo antenne, Pioneer Subwoofer, Match DSP versterker

Fiat 500 Abarth

Fiat 500 Abarth DAB Radio En Antenne En DSP Audio Upgrade (1)

De Fiat 500 Abarth is een klein bommetje.

Deze rappe italiaan is een graag geziene gast in onze werkplaats, na wat aanpassingen is het helemaal de droomauto geworden van de klant.

De originele Fiat radio heeft zeer beperkte mogelijkheden en geen DAB+ functie. Daarom is deze vervangen voor een top radio van Alpine met CD/USB/AUX/AM/FM en DAB+ functies.

Vooral de DAB+ is een verademing, door de nieuwe digitale standaard van radio luisteren luister je naar veel helderder radio geluid en heb je geen last meer van kraakjes of ruisjes.

Om DAB+ digitale radio optimaal te ontvangen is de originele spriet antenne boven op het dak vervangen voor een Calearo AM/FM/DAB combinatie antenne omdat de klant voor het shark model heeft gekozen oogt de auto gestroomlijnder en omdat wij de antenne in kleur van de auto hebben gespoten is het niet van origineel te onderscheiden.

Zo'n goede radio set-up verdient natuurlijk ook een goed geluid. daarom hebben wij onder de stoel een kleine actieve Pioneer subwoofer geplaatst en voor de speakers een compact Match DSP versterker. Met de Match versterker kunnen wij gebruik maken van meer vermogen en een super uitgebreide digitale geluidsprocessor. Met deze processor kan je elke speaker optimaliseren qua klank en plaatsing en haal je het optimale uit jouw geluidssysteem.

 

Gemonteerde opties:

Alpine DAB+ radio

Pioneer Actieve subwoofer

Match DSP versterker