Nissan GT-R R35

Target Blu Eye

Nissan GT-R R35

IMG 20200507 090053

Daarom is het handig om te weten wat er om je heen gebeurd. Wij hebben om de bestuurder te helpen een Target Blu Eye gemonteerd.

Zo is de bestuurder (of piloot) op de hoogte van eventuele hulpdiensten in de buurt en kan op tijd zijn snelheid aanpassen en ruimte maken voor gemarkeerde en ongemarkeerde hulpdiensten.

Door de lampjes op het display kan je zien of de hulpdienst naar jou toekomt of van je weg rijd. Daarnaast wordt je ook met geluid gewaarschuwd als er een auto met C2000 systeem aan boord binnen bereik komt.

Dan is er natuurlijk de vraag: is dit legaal?

Er is door Target uiterst zorgvuldig en uitgebreid onderzoek naar wet- en regelgeving wijst uit dat het gebruik van Target Blu Eye wettelijk is toegestaan in heel Europa. Omdat Target Blu Eye alleen maar informeert over de aanwezigheid van hulpdiensten en daarbij geen onderscheid maakt tussen de diverse hulpdiensten: alle hulpdiensten worden gesignaleerd. Bovendien worden de radioberichten, die via het TETRA netwerk door de hulpdiensten worden verzonden, niet door Target Blu Eye gedecodeerd. Ook daarmee wordt voldaan aan de Europese wetgeving m.b.t. meldingen van onder andere politie-, brandweer- en ambulancediensten.

 

Gemonteerde Opties:

Target Blu Eye