Porsche Panamera 4s

Custom Audio upgrade

Porsche Panamera 4S

IMG 20200312 172302 1

PREMIUM SOUND UPGRADE

Deze prachtige Porsche Panamera 4S was standaard uitgerust met het Bose pakket maar dat klonk niet zoals je zou verwachten voor zo'n premium auto.

Daarom hebben wij de Porsche flink aangepakt met een compleet opmaat gemaakt audio pakket. Alle speakers zijn vervangen voor kwaliteit speakers van Gladen en Audison. De speakers zijn geplaatst met massief 3D geprinte adaptor ringen voor optimale pasvorm.

Naast het vervangen van alle speakers hebben wij 2 Mosconi versterkers en een Mosconi DSP geplaatst om alles goed aan te sturen en te voorzien van genoeg vermogen.

Om ook te zorgen dat de lage tonen strak klinken hebben wij een subwooferkist op maat gemaakt voor de Audison subwoofer zodat de eigenaar zo min mogelijk ruimte kwijt was.

Helaas is niet bij elke auto alles plug and play. Bij deze Porsche was dat het geval, dus hebben we zelf op maat aluminium speakerringen gemaakt voor deze Porsche Panamera gemaakt. 

Een eindresultaat om je vingers bij af te likken.

Wil jij voor jouw budget het beste audio systeem in jouw auto? Kom dan eens langs bij ons voor een echte soundexperience in onze demo container of onze subwoofer upgrade auto, daarna kan je met 1 van onze experts het perfecte systeem voor jouw auto samenstellen zodat je altijd met lach op je gezicht aankomt op jouw bestemming.

 

Gemonteerde opties:

Custom Audio upgrade