Volvo S60 - Maxhaust soundbooster

Volvo S60

IMG 20200722 153225

Iedere auto heeft zijn eigen unieke geluid, de ene hoor je bijna niet en de ander brult je in de ochtend wakker. Met de meeste auto's kan je het geluid aanpassen doormiddel van een uitlaatsysteem.

Helaas krijg je niet met iedere auto het gewenste geluid met een uitlaatsysteem, voor die auto's hebben wij een Maxhaust soundbooster als oplossing om toch die gave brullende uitlaat te laten horen. 

Via de App zijn de geluiden volledig regelbaar, wil je een zware V8 sound geen probleem, wil jij een snerpende V12 geen probleem of een soepele 6 cilinder geen enkel probleem. Kies het geluid, kies het volume en stel het helemaal in naar jouw smaak. Bij verschillende auto's is het zelfs mogelijk om verschillende geluiden te gebruiken in verschillende driving modes zo kan je de Eco stand anders laten klinken dan de sport stand.

Bij deze Volvo S60 was het helaas niet mogelijk om het gewenste geluid te krijgen doormiddel van een uitlaatsysteem. Met die reden hebben wij een Maxhaust soundbooster gemonteerd om het gewenste uitlaat geluid te produceren.

 

Gemonteerde opties:

Maxhaust Soundbooster

 

Wil jij meer weten over een Maxhaust Soundbooster voor jouw auto? Neem dan contact op met Full Option.