Portable- en motornavigatie

Portable navigatie van TomTom

Ook voor wie op zoek is naar een portable navigatiesysteem voor in de auto of op de motor kan bij ons terecht. Wij leveren de geavanceerde en tevens ook betaalbare systemen van TomTom. Bovendien kunnen wij deze navigatiesystemen vakkundig inbouwen.

De portable navigatiesystemen TomTom zijn veruit de meest verkochte navigatiesystemen op de markt. Deze draagbare navigatiesystemen zijn te herkennen aan de zuignap houder en losse autolader waardoor ze zeer flexibel inzetbaar zijn. Naast de instap TomTom modellen heeft TomTom inmiddels ook de professional line up deze kenmerken zich door de uitgebreide mogelijkheden en zijn daardoor ongekend populair.

Je kan alle TomTom navigatiesystemen vinden in onze Navishop.nl webshop


TomTom motornavigatie

Ook als motorrijder kunt u de weg wel een kwijt raken! Of misschien wilt u wel eens een leuke toeristische route rijden als het lekker weer is. Dan is een navigatiesysteem op de motor wel erg handig. Wij leveren en monteren de TomTom Rider navigatiesystemen.

Naast dat wij de TomTom Riders zoals de Rider 550 en de Rider 550 premium erg concurrerend qua prijs kunnen leveren, kunnen wij de TomTom Riders ook op een professionele wijze met een BikePenR stevige motorsteun monteren. Deze professionele motorsteunen zien er niet alleen goed uit, maar zorgen er ook voor dat het TomTom navigatiesysteem goed en stevig blijft zitten.

Hierbij een voorbeeld van de TomTom Rider 550 gemonteerd op een Ducati 996 

Contact opnemen

The form contains errors