BMW X7

Maxhaust Soundbooster, DTE Pedalbox, DTE Powercontrol X

BMW X7 40i

BMW X7 40I Tuning Maxhaust Pedalbox 1

Met de X7 heeft BMW een prachtige 7-zits SUV in het assortiment. De klant was ook erg blij met de auto alleen moesten er nog een paar kleine dingen veranderen.

De X7 heeft een indrukwekkend uiterlijk en daar hoort ook een bijpassend geluid bij. Wij hebben in deze BMW een dubbele set Maxhaust soundbooster geplaatst. Met de Maxhaust soundbooster kan je je eigen uitlaatgeluid kiezen via de App, deze kan je volledig instellen op sound, volume, gaspedaal reactie en nog veel meer punten. Het systeem is zelfs helemaal uit te zetten als je wat anoniemer door de straten wil cruisen.

Met de DTE Pedal box hebben wij de gaspedaal reactie van de auto getuned. Bij moderne auto's is het gaspedaal vaak elektronisch vertraagd om zo bepaalde emissie eisen te behalen. Dit haalt echter wel een hoop fun uit de auto. Met de DTE pedalbox kan je zelf bepalen hoe scherp jouw gaspedaal moet reageren zodat je niet alleen super sportief kan rijden maar ook zuiniger met een brandstofbesparing tot wel 15%.

Als laatste hebben wij ook het vermogen van deze SUV nog even wat opgeschroefd met een DTE Chiptuning. Met deze add-on tuning wordt de originele ECU niet aangepast en is de tuning na verwijdering van de box niet meer traceerbaar. De tuning zorgt voor een winst van 57 PK tot net geen 400PK en een toename van 80nm koppel. De DTE Powercontrol X is ook volledig af en in te stellen via de app voor een optimaal gebruiksgemak.

 

Gemonteerde opties:

Dubbele Maxhaust Soundbooster

DTE Pedalbox

DTE Powercontrol X